Delphi Ontwikkeling

Binnen Delphi Ontwikkeling doe ik interim-opdrachten voor diverse opdrachtgevers: woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten, en samenwerkingsverbanden die specifiek voor een project zijn opgericht.
De opdrachten zijn in drie categorieën te verdelen:

Managerial: tijdelijk vervangen van iemand uit directieteam of managementteam in een organisatie, maar ook projectdirectie voor een samenwerkingsverband van partijen voor een specifiek project

Consultancy: het adviseren over een organisatie of een bedrijfsonderdeel. Dit gebeurt in opdracht van een Raad van Commissarissen of een directie. Dit is altijd vertrouwelijk en hierdoor vindt u hierover geen informatie op mijn website

Projectmanagement: dit doe ik meestal als de projectleider van een team uit de organisatie en vooral het traject van ‘begin tot en met de aannemingsovereenkomst’.

Dan kort iets over mijzelf. In mijn carrière heb ik diverse assessments gedaan en daar heb ik als neutrale omschrijving van mijzelf het volgende resumé uit gemaakt.

Ik ben een evenwichtige persoon die zorgt voor rust en orde, daardoor ben ik een stabiliserende factor in een bedrijf of een team. Daarbij ben ik zowel resultaat als procesgericht wat leidt tot een no-nonsense aanpak. Verder ben ik een loyaal mens met een sterk plichtsbesef en zal ik de mensen, de organisatie en de mensheid in het algemeen ten dienste willen zijn. Naar mensen ben ik oprecht geïnteresseerd; ik luister goed waardoor ik vaak een klankbord of een coach ben.
Ik heb oog voor politieke relaties en weet verbindingen te maken, waarbij ik graag humor inzet als middel. In mijn handelen ben ik altijd opzoek naar de balans tussen maatschappij en commercie; ik schuw daarbij de discussie niet.


Voor mijn curriculum vitae kunt u contact met mij opnemen en u kunt ook mijn LinkedIn-profiel bezoeken.

Contact