Delphi Ontwikkeling

De bedoeling van deze pagina is dat ik, Haico Taekema, u iets vertel over mijn drijfveren en mijzelf. Dit klinkt eenvoudig, maar ik vond het lastiger dan ik had verwacht. Gelukkig heb ik twee dochters die bereid waren hulpvaardig edoch kritisch naar deze pagina te kijken.

Voor de standaard informatie verwijs ik u naar mijn C.V. , mijn LinkedIn-profiel en diverse assessmentrapporten. Ik heb ze bewaard, u mag ze allemaal lezen.

Werken aan een vastgoedproject via een projectteam vind ik het leukste dat er is (passie is hier het modewoord voor). Vastgoed is fascinerend om haar impact op onze leefomgeving en het werken in een team is minstens zo boeiend door de verschillende personen en betrokken disciplines. Tel daar de diverse en soms (schijnbaar) tegenstrijdige belangen van alle betrokken partijen bij op, en u ziet een bijzonder speelveld waarin ik graag acteer. Mijn rol is die van de projectverantwoordelijke en mijn motivatie (lees: mijn plezier), zit in de uitdaging om de aanwezige kennis, kunde en belangen in optimale banen te leiden, ten dienste van het project. 
Zoals u weet moet er een goede balans zijn tussen werk en privé. De hectiek en spanning die vastgoedprojecten met zich meebrengen compenseer ik met rust in mijn privéleven.
Mijn dag begint over het algemeen vroeg (ik ben een ochtend mens) met het lezen van twee kranten aan de ontbijttafel: het digitale AD en het FD. Lezen vind ik überhaupt heerlijk om te doen. Een paar uur ontspannen met een goed boek, zachte achtergrond muziek, en een Malbec; beter wordt het niet. Mijn favoriete genre is ‘Fantasy’. Bij het grote publiek is dit genre bekend van de Harry Potter serie, maar ik moet u eerlijk zeggen: er zijn echt betere schrijvers. Ik lees deze boeken in het Engels, omdat met de Nederlandse vertaling veel van de rijke Engelse nuances verloren gaan.
Mocht u geïnteresseerd zijn in dit fantastische genre gebruik dan de button ‘koffie drinken?’ en ik mail u enkele suggesties.
Mijn andere hobby’s waar ik veel plezier aan beleef zijn hardlopen en yoga. Ik loop elk jaar een halve marathon en vind het leuk om daarvoor te trainen. Hatha Yoga doe ik nu 8 jaar en het is inmiddels mijn favoriete sportactiviteit geworden! Had ik ook nooit gedacht toen ik er aan begon, maar probeer het eens.

Download mijn CV

Koffie doen?