Nevenactiviteiten

Als mens wil ik nieuwe uitdagingen blijven aangaan en blijven leren, zowel in mijn vakgebied als privé. Vanuit deze motivatie ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe rol. Ik zocht een functie in het vastgoed die een aanvulling zou zijn op mijn ervaring, die uitdagend was en die mij bovendien leuk leek om te bekleden. 
Dit resulteerde in een rol als lid van een Raad van Commissarissen van een woningcorporatie. Alvorens deze rol te bekleden heb ik bij Executive Search Ebbinge eerst de Leergang aankomende Toezichthouders en Commissarissen gevolgd. Een dergelijke leergang is ook mogelijk specifiek voor woningcorporaties, maar bij Executive Search Ebbinge is deze gericht op toezicht bij een commercieel bedrijf. Ik heb hier bewust voor gekozen om weer eens een frisse blik te krijgen en wakker geschud te worden. Een dergelijke ‘reset’ helpt bij het weer scherp krijgen van de bekende wereld om je heen. Een ervaring die ik iedereen aanraad.

Na deze leergang heb ik gesolliciteerd naar de functie lid RvC van woningstichting Mercatus uit Emmeloord. Hier ben ik sinds 1 juli 2019 lid van de Raad van Commissarissen en tevens lid van de Auditcommissie.